Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dkdoky

    újonc

    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni, gondolom nem én leszek ebben a témában első, aki tőle nagyobb szakértelemmel bírókhoz fordulnak...

    Lenovo A820
    Recovery Advanced CWM_5.5.0.41
    Android 4.1.2. (A820_S150_Lambda_v2.4)

    Probléma: Belső tárhely szinte elfogyott, USB storage meg tök üres 2,15GB, utóbbira semmit nem tesz a telefon. Úgy, hogy feltettem egy messengert meg egy chrome böngészőt összesen.

    Olvastam, hogy van lehetőség valahogyan ezt a kettőt egyesíteni (meg, hogy 1 perc). Egyszer neki is futottam tegnap, de akkor a végeredmény az volt, hogy firmware gyári kínai alapról kellett újrakezdenem az egészet, ugyanis jöttek az alábbi hibaüzenetek:
    E:Can't mount /cache/recovery/command
    E:Can't mount /cache/recovery/log
    E:Can't open/cache/recovery/log
    E:Can't mount /cache/recovery/last_log
    E:Can't open/cache/recovery/last_log

    Így most kicsit már óvatos lennék, de szeretném a kettőt összeolvasztani, mert a telefon folyamatosan sír, hogy nincs megfelelő tárhely neki, mert csak a belső tárhelyet használja, a storage-t meg nem.

    Lenne valaki olyan kedves, hogy leírná lépésről-lépésre pontosan (hülyebiztosan - mert nem értek annyira hozzá), hogy mit is kell tennem, vagy tudna küldeni egy meglévő részletes leírást? A telefon a Huawei Y300 után igazi megváltás lenne, ha ezt is meg tudnám még oldani.

    Köszönöm előre is! :)
    Karesz

Új hozzászólás Aktív témák