Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eddie141

    senior tag

    válasz korpicschess #18060 üzenetére

    Neked sokat dobott rajta a Voodoo sound? Számomra még galaxy S-ről ismeretes a dolog, és ott nagyon sokat számított a használata, de nem tudom mennyire minőségi hangproci van ebben, mert alapból förtelmesen szól fülessel. A Galaxy-m hellyel-közzel már kielégítette az audiofilségem, de ez valami brutál rondán szól mindenféle módosítás nélkül (AKG K340-essel és phillips SHP-2700-al egyaránt)

    A kamerához visszatérve:
    Írtam is, hogy gyenge fényviszonyok között a videófelvételt el lehet feledni, mert csak szaggatni fog. De szép fények mellett igen korrekt felvételeket lehet készíteni vele. Én elégedett vagyok nagyon. Bár azért a Sziget-ig még illene valamit turbózni a sötétebb felvételeken is, mert ezzel az eszközzel szeretném megörökíteni az élményeket. A tavalyit Galaxy S-el próbáltam, de annak nagyon gagyi a mikrofonja. Recsegett, ropogott a magas decibel tartományban, és az égadta világon semmit nem lehetett hallani. Tehát sz@r.
    Erről ebben a készülékben van valakinek tapasztalata? Néztem egy pár dzsátúbés videjót, és ott elég meggyőzően hatott a hangfelvétel is (ez volt az egyik fő oka a váltásnak)

    kmisi99:
    Azért megnyugtató az, hogy ha egyszer sikerül végre elszakadniuk XDA-n (mint azt már egy párszor meg is tették) a gyári fejlesztésű romoktól a srácoknak, akkor azonos teljesítményt kaphatunk sokkal mérsékelt áron. Nekem pl számít a Bench is, mert minden más eléggé szubjektív, ha tesztet olvasol. Én elégedett vagyok vele, és tartom magam hozzá, hogy nem adnék ki több pénzt egy S2-ért (nálam volt két napot, és nem győzött jobban meg mint ez), bár ezért sem adnék többet, mint amennyit fizettem. Egy kellően gyors memkártyával megtámogatva ez is hozza az elvárható teljesítményt, és anyaghasználatban, illetve összeszerelési minőségben bőven túlugorja az S2-őt (egyedül a kijelzőt irigylem a mérete és minősége miatt) A mindennapokban egymás mellett egy megfelelő rommal megtámogatva semmivel sem lassabb, mint a samu. A többire meg majd rágyúrnak az xda-n, meg a mi srácaink is :P

    Rover623:
    Szerintem jó, hogy így összemérted, mert engem is érdekeltek már a száraz adatok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák