Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz Blyan #14019 üzenetére

    Ez azért több sebből érdekes. Egyrészt, nem utólag kellene kapcsolni, és rugdosni a már partnert, hanem előre kellett volna gondolkodnia a Nokiának, másrészt biztos vagyok benne, hogy a kifogásolt dolgok jelentős része eszközölve lehet az érkező WP8-ban, amiről a Nokia már akkor többet tudhatott, mikor mi még csak a Mango-ról csöpögő információkat vadásztuk a neten.

    Pár dologban viszont igazuk van. A frissítési ütemtervvel teljes mértékben egyet kell értsek. Amit jelenleg tesznek, az akkor volna jó, ha a Nokia lenne az egyetlen gyártó, aki valaha, valamilyen WP7-es telefont kiadott. Ekkor lehetne hozni az Apple féle stratégiát, és ekkor nem szólna senki a kötött vas, és a testreszabhatóság hiánya miatt. Jelenleg viszont, hiába partner a Nokia, és hiába írta valaki fentebb, hogy a HTC a Wp fronton nem túl jelentős, szerintem még így is a HTC-nek van a legszélesebb termékportfóliója WP7 1st és 2nd generációt is figyelembe véve. A két generáció közti különbségek meg szvsz elenyészőek, hogy annyit számítana.
    Az évenkénti nagyobb upgrade lehetősége is akkor állna versenyképes helyzetben, ha egyetlen gyártó állna a platform mögött. Jelen pillanatban égető szükség lenne az előrehaladás szempontjából a WP8-ra, de még majdnem egy évet várhatunk rá. Addig pangás van. Testreszabni nem lehet, hw kötött, nincs értelme egyik gyártó részéről sem, hogy új készülékbe fektessenek. A tango, meg a valamelyest minimalizált hw követelmény, jelenleg nem elég. Halomra fognak jönni az Androidos kütyük, jön egy iPhone, mi meg csak várunk..
    Aztán pont ehhez kapcsolódóan tartanám szerencsétlen elgondolásnak, ha a jelenlegi készülékek nem kapnának Apollot. Az év végén megjelenő készülékek, és a régi(még a 2nd gen telok se) telefonok semmilyen konkurenciát nem jelentenének egymásnak, és senki nem azért állna el a vásárlástól, mert a régi készüléke megkapja. Cserébe viszont azon felül, hogy egy kedves gesztus volna a jelenlegi tulajok felé, talán el is kellene egy ilyen lépés az android frissítések kusza kavalkádja mellett.

    A bing szerintem egyáltalán nem olyan rossz, én használom keresőnek(UK Acc-om van), és meglepően jó találatokat ad magyar dolgokban is, sokszor jobb mint a google(mellesleg az erőltetett mobile google nézettől, amit kilőni sem enged, falra mászok). Viszont mint a Bing, mint Maps kapcsán igen csak nyitniuk kellene, és nem US only maradni. Mert így nekünk tényleg vérszegény..

    Az utolsó bekezdés pedig szintúgy WP8-al fog megoldódni.

    Az android mögé beállni sokadiknak meg inkább ne..

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák