Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    Tanácsot kérek ❗

    Hiba: rendszeressé vált a telefon kikapcsolás. Először crdroid 10-en jött elő, két hét után evolution x 8.4-en is (8.5-es update nem segített), majd most éjszaka pixelos-en is.
    Jelenség: A telefon magától kikapcsol, mindenféle különleges művelet nélkül. 2-3 hetente jelentkezettt a dolog, majd heti rendszerességgel. Evo-n már 3-4 naponta, illetve a launcher újraindulás (azaz, kidob a zárt képernyőre) szintén jelentkezett.
    Két hete próbáltam miui-t, 3 napig nem volt gond, de ennyi ideig tudtam használni. ment rá a pixelos.
    Azt gondoltam, biztos a túl sok customizáció, ezért próbáltam pixelos-t.
    Ma reggel 6-kor a telefon ki volt kapcsolva. Nem a merülés miatt, volt benne 18%.
    Magisk kizárólag playintegrity miatt, evo-n (mivel ez benne van alapból) nem root-oltam, semmi más module-t nem használok.

    Minden alkalommal clean flash-el mentek fel a dolgok, recovery orangefox, legfrisebb, firmware legutolsó, 14.0.1 (azt hiszem, ez a legutolsó).

    Jelenleg már nincs több ötletem, talán még azt tudom próbálni, hogy miui-t fastboot-ból teszem fel, majd pixelos (alapvetően nagyon kedvelem) clean-el.
    Másik dolog, hogy miui vissza és elküldöm a rejoy-nak, előzetesen kaptam rá egy 45-ös ajánlatot - telefon elől-hátul fóliázott, mivel a Poco f4-et jónak gondolom, ez lenne a megfelelő (kellően erős hw, 3.5 jack, sd cpu, kamerában OK és széles körben támogatott custom rom-ok), de még futnék egy kört.

    Bárkinek van ötlete, kérem, jelezze; kedvelem az x3p-t, szeretném ha maradna.

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Új hozzászólás Aktív témák