Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SANKADI

    aktív tag

    válasz Judyt64 #22371 üzenetére

    Nem bővitettem még.mert van elég helyem.
    Elárulom félelmem: Én az egész csereberét akkor kezdtem, amikor megbolondítottam a telót egy alkalmazással, és nekem is bootloopba került. A 2.3.6 Indiaira tettem fel a TheMythBasic főzöttet. Majd megcsináltam az 1 GB ext4-et, és kihelyeztem a Dalvik chache fájlokat. Ment is egy darabig, de nem vált be a ROM, egyre többször újraindult, ill. bezárta a böngészőt, és a minta beírásától kellett újra kezdeni. A vége felé már 10-20 perces időközönként csinálta. Ekkor mérgemben visszatöltöttem a 2.3.4 mentést, és 3 nappal ezelőttig azt használtam.
    Itt vagyok meglőve, a ROM -al volt a baj, vagy a kihelyezett memóriával? Nem volt kedvem próbálgatni, inkább megváltam a mítosztól.
    Valaki egyszer írta, hogy nem erre tervezték az ACE-t, ő ezért is nem használja az A2SD lehetőséget, mert csak bajt okozhat, mégsem olyan mintha igaziból nagyobb lenne a belső memória.. Félek hogy tényleg az okozta a bajt. Tehát amíg nem feltétlen szükséges, nem lesz kihelyezett memória. Így most a Final atomstabil, egy kihagyása sem volt , eddig miden rendben. Na hogy ezt miért tetttem fel?
    Az IGO-val navigáltam , meg is érkeztünk, még egy helyet betápláltam, ekkor elment a kép, mintha kikapcsolt volna. Nagy nehezen elmentünk navi nélkül, megáltunk, ekkor a telefonon megjelent a kép, persze az IGO elvesztette a fonalat. Ez lesz a következő tesztje a Finalnak, a navigáció. Bocsi a hoszzú hozzászólásért.

    -- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --

Új hozzászólás Aktív témák