Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    Segítséget kérnék a tapasztaltabb júzerektől.
    Sikerült rájönnöm a 498-as Play-es hiba okára. Akkor jelentkezik, ha a letöltendő app mérete nagyobb, mint a telefon belső memóriáján lévő szabad hely. (És itt nem számít semmiféle script.) Szóval, ha amarullz scriptet használsz (pl. ami az xperionban van), akkor TB-ben megnézed, hogy mennyi a belső szabad hely. A TB valamiért összekeveri a kettőt, tehát a legalsót kell nézni. (Ezt most készítettem, 5-6- app kényszerű törlése után...)

    A gond ott kezdődik, hogy ez a szabad hely vészesen fogy, akkor is ha átpakolsz appokat az sd-re, és akkor is, ha scriptet használunk belső tárhely növelésére.
    Én tegnap átpakolgattam egy halom appot, alig nőt egy-két tized MB-tal a szabad hely mennyisége. :((( Aztán integráltam a rendszer dalvikot a romba, ami abból a szempontból jó volt, hogy lett bőven szabad helyem a belsőn, de nagyon instabil lett a telefon, annyira, hogy egy play-es letöltés közben teljesen lefagyott, újraindítás után pedig, valami hibaüzenet fogadott, hogy a data partíció korrupt, sorra álltak le az alkalmazásaim, el sem indult a telefon. Úgyhogy egy héttel korábbi cwm mentést kellett visszaállítanom, aminek nem örültem. :W

    A kérdés az, hogy hogyan lehet a tárhelyet úgy megnövelni, hogy legyen mondjuk 20-30-40 MB hely, és ne kelljen appokat törölni emiatt?

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák