Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scream

    veterán

    Sziasztok!

    Nos, már egy ideje (5 napja) használom a telefont és felmerült pár kérdés :

    - Amikor USB-vel rákötöm a gépre a telefont nem jelenik meg ,hogy milyen funkcióval szeretném működtetni a telefont (mint tárolóhely,média lejátszó vagy KIES) ezt a funkciót hol tudom beállítani ,hogy rákérdezzen ? (Samsung Galaxy S-en beállításoknál van egy UDB menü pont,ahol belehet állítani de Ace-en nincsen ... sőt több dologban is eltérő az S-en lévő és az én Ace-emen lévő szoftver, pedig verzióra ugyan az...)

    - Hagyjam rajta az eredeti ROM-ot (2.2.1) vagy rakjak rá valami jobban optimalizáltat ? Illetve ,ha cseréljem melyiket érdemes rárakni ? Ha ide nem fér el, pü-be jöhet :)

    - Milyen navigáló szoftvert tudnátok ajánlani ami gyorsan megtalálja a műholdakat és offline is rendesen működik (tehát a térképek a telefonon vannak)

    - Nektek a GPS milyen gyorsan szokott jelet találni ? Továbbá az aGPS-t hol lehet állítani ? Nem találtam beállításokban ...

    - Elvileg oda-vissza lejátszási lehetőség van Win7-tel ,azaz ha a gépen van a video,film és megosztom és a telefont rákötöm mondjuk a TV-re akkor az az eredeti felbontásban fog megjelenni vagy a telefon felbontásában ? Továbbá képe-e 720p-t rendesen lejátszani ?

    Egyelőre ennyi ... :R

Új hozzászólás Aktív témák