Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Schuey

    tag

    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Mobil vásárlás előtt vagyok, és egy több mint 4 éves sonyericsson k750i-t szeretnék lecserélni. A 2 alternatíva: Sonyericsson xperia x8 vagy a Samsung Galaxy Ace. Én nagyon megszerettem a k750-im és ezért az x8-at néztem ki magamnak, de ahogy utána olvastam a dolognak nem tetszett h csak 2.1-es android van rajta és nem is lesz frissebb. Ráadásul a kamerája is szarabb mint a k750i-nek, és mivel nincs digitális fényképezőgépem én a mobilomat használom fotózásra. (Amivel elégedett is voltam.) Iletve h eléggé meg kell buherálni hogy egy főzött ROM-ot tudjál rá tenni és így tudj SD-re menteni. Így került képbe az ACE. Viszont a szamsungokról szinte semmit nem tudok. (Volt egy e700-asom de fél éven belül tönkrement)
    Szóval ha valaki megtenné,hogy ír nekem a telefonról akár ide akár privi-be, (hogy milyen, illetve h milyen hibái lehetnek) azt nagyon szépen megköszönném :)

    Illetve lenne még néhány kérdésem:
    1. A samsung oldalán megadott KIES minimum rendszerkövetelményei eléggé durvák. Nekem nincs ekkora teljesítményű gépem (az enyém: Win XP, 2,6GHz, egymagos proci, 512 MB Ram, Ati Radeon 9600XT video kártya). Csak azért h tudjam a mobilom szoftverét frissíteni nem fogok új gépet venni. Szerintetek működni fog rajta a KIES vagy nem?
    2. Ha nem akkor hogyan fogom tudni frissíteni a telefont?
    3. Olvastam h a Wifi hibás szokott lenni. Van már rá valami megoldás?
    4. Milyen az ACE GPS-e? Mert nekem valamilyen offline GPS kellene, ami nem generál adatforgalmat használat közben.
    5. Érdemes-e iylen telefont venni úgy hogy lehet h a samsung elbukja az Apple elleni hollandiai pert, és megszűnik a teljes galaxy termékcsalád értékesítése? Gondolom utána minden fejlesztés is (pl.:szoftver) leáll. Illetve a szervízelés is kérdéses?

    Egyenlőre ennyi. A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák