Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parallaxis

    addikt

    válasz iSonic #14353 üzenetére

    Te most leegyszerűsítve azt írtad hogy az emberek elsődlegesen a hardver tesztek alapján vásárolnak telefont.

    Nem ezt írtam!
    Ellenben adott készülékek összevetésénél a hardveres tudás egyik mérvadója egy hiteles tesztadat lenne.

    Mellesleg még mindig mondom nem csalás ha fullra húzza az órajelet a telefon az antutunál, mivel az azt jelenti hogy a telefon ilyen bivaly értékekre is képes ha kell az erő.

    Látom nem érted a lényeget.
    A teszt alatt overclock-olja a készüléket a Samsung, normál körülmények között (gyári kernellel és állapotban) soha nem megy olyan órajeleken a készülék. Így a kapott érték hazugság, nem tükrözi a készülék valós teljesítményét.

    Ez olyan.mint amikor az autóknál beírják hogy 250el képes menni de ha egyszer kitudod élvezni az a sebességet mivel mindenhol max csak 130al mehetsz

    Téves, ez olyan, mintha a kocsidnál azt az értéket adnák meg normál adatként amit nitróval, speciális kenőanyagokkal és csak pár percig bír szétesés nélkül a motor.

    --

    Peterson:

    "Nem használja ki,mert leszabályoz a CPU és ez benchmarkoknál is jelen van."

    A csalás lényege, hogy mind a CPU, mind a GPU olyan órajelen jár, amit mint felhasználó soha nem érhetsz el és nem is szabályozza azt le a teszt ideje alatt a rendszer.

    "De érdekes is, hogy azóta már az újabb javításokban orvosolták ezt a dolgot az érintett programokban, a pontszámok mégsem lettek alacsonyabbak. :U"

    Erről csak beszéltek, de még nem érvényesítették a jelenleg kiadott szoftverekben.

    A vicces az, hogy a Nexus 5 közel 10000 ponttal kevesebbet ér el ezekben a tesztekben, használat közben meg kb. ugyanennyivel érződik gyorsabbnak :)
    Erre írtam, hogy a csalás helyett inkább az optimalizálásra kéne időt fordítani a Samsungnak...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák