Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Necc

    addikt

    válasz Memmaao #15290 üzenetére

    A feneket! A leges legelso valaha szintetikus anyagbol legyartott harisnyaval autot lehetett vontani, annyira ellenallo volt, es potom penzert eloallitottak! De mivel ugy nem lehetne evtizedeken keresztul tobb milliot eladni, ezert jo alaposan le kellett butitani az anyagot, hogy jo alaposan szakadjon.

    Ugyanez ervenyes az izzokra is, orok eletu izzokat tudnanak gyartani, de akkor nem lehetne millioszamra eladni, de mondhatnam a hutore is: az ezer eves Lehel hutok a mai napig mennek, mig ezek az ujonnan vett szarok szabalyosan par ev utan tonkremennek!

    Te komolyan elhiszed, hogy ma ha akarnanak nem tudnanak sokkal, de sokkal ellenallobb anyagokat eloallitani, legyen az fem vagy holmi "olcso 'szar' froccsontott" muanyag? :U

    Agyongyengitett anyagokbol eloallitott telefonokkal rohangalunk nap mint nap, hogy kopjanak, hogy torjenek, hogy karcolodjanak, aztan hogy milyen szoveget raknak moge az emberek ("olcsó fröccsöntött műanyag") ez csak mese, a fem is ugyanolyan szar, mint a muanyag, es hogy te beveszed-e ezt a nepbutito marketingszoveget vagy se, az legyen a Te dontesed, de ez tovabbra se definialja a premiumsagot, es tovabbra se kepviseli a minoseget.

    u.i.: nem mellekesen az aprobb femalkatreszeket is nagyon sokszor "olcsó fröccsöntött" eljarassal allitjak elo :U

    Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

Új hozzászólás Aktív témák