Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kazmerr

    aktív tag

    válasz Bilux #1716 üzenetére

    Ne értsetek félre, feleslegesen nem akarok érte én se pluszban fizetni. De nyugodtabban alszom ha mondjuk 200 samsung bolti ár helyett, és a 160k-s gsmboltos ár helyett fizetek érte 180-at és tudom hogy 2 évig kijönnek érte és ha gond van akkor nem 1 hónapot kell várnom hogy javítsák/cseréljék. Még akkor is ha soha nem fog meghibásodni. (mivel munkaeszköz, ezért nekem nem is vállaható másként.)
    Egyébként az Allee-s boltot én sem értem. Milyen pluszt ad még a készülék mellé hogy ennyivel drágábban adva is megél?

    Plusz még két komolyabb kérdés:
    Note1-esem van, és a custom romok miatt szívtam egy ideig, mert vagy a tollat nem támogatják, vagy az FM rádiót, vagy a gyári autós kihangosító nem megy vele. Ez, amennyire értem, a samu custom megoldásai miatt van (pls toll SDK-ja a samu kezében van, nem a google-nél, a dokkoló vezérlése is custom samu megoldás). A note3-nál ez mennyire van így?

    A note 3-nál navigálás közben mennyire melegszik? A note1-em a gyári autós tartóban 1-2 óra után olyan szinten túlmelegszik hogy a GPS elveszti a pozíciót (romoktól független, UC/UV sem segít csak halogatja a problémát, és a samu is megerősítette hogy tudnak a hibáról, de azon kívül hogy szellőztetőre szerelhető dockot ajánlottak nem tudtak segíteni).

Új hozzászólás Aktív témák