Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • apaszka

    veterán

    válasz RedCat #17991 üzenetére

    Greenify,Uninstaller,nagy kedvencem ez , Hirtelen ezek. Nem sok,de számomra fontosak,és jók. Nem beszélve a felesleges cuccok kipucolásáról! :K

    Romokat nem akarok kipróbálni. Minden telómnál kipróbáltam a létező jobbak többségét,de végül a gyári kipucolva,max kernel lett cserélve, (de az sem mindegyiken telón) és úgy volt a legjobb.
    Ezen,viszont nem érzem szükségességét!
    Jó a gyári!

    (B)(#17993) Arolotifar(/B)

    - 1 SIM ed jó?
    Ugye az is lehet a hiba forrása. Annak is van egy oprendszere,és vagy 3 féle memóriát is tartalmaz. Egy komplett cucc az,mi akár hibás is lehet!

    - 2 Gariztasd az alaplapot!

    (#17992) Tippmix46

    Mi az,hogy buherált??

    Ha a rendszergazdai jog utáni állapotot kérdezed,pár dolog ami jó!

    A legfőbb ok, amiért az emberek rootolják okostelefonjukat/táblagépüket, a teljes kontroll megszerzése. Ennek következtében szabadon gazdálkodhatnak azok erőforrásaival és kényükre-kedvükre állíthatják a funkciókat. Javítható a teljesítmény, hiszen az újdonsült rendszergazdák átrendezhetik a készülék cache-ét, ezáltal jobban gazdálkodhatnak a készülék memóriájával. Ezen felül számos alkalmazás található a Google Play-ben, melyekkel közvetlenül állítható a processzor órajele.

    A rootolás után módosíthatóvá válnak a rendszerelemek, így az alap Android rendszer számos részét leválthatjuk, módosíthatjuk. Új témákat adhatunk, szerkeszthetjük a gyári alkalmazásokat, megváltoztathatjuk a recovery-, illetve a bootképernyő képét, programsorokat szerkeszthetünk és számos egyéb turpisságot művelhetünk.

    A rootjogosultság megszerzése után olyan alkalmazásokat is telepíthetünk, melyek csak a rootolt készülékeken hajlandók futni. Korábban azért is rootoltak előszeretettel az emberek, hogy olyan alkalmazásokat telepítsenek, melyekkel könnyedén készíthettek képernyőképet, vagy hogy használhassák a fent említett órajelmódosító alkalmazást. Emellett az is nyomós érv volt, hogy alkalmazásaikat az SD-kártyára is lehessen telepíteni.

    Egy rootolt készülékre bármikor új, egyedi ROM-okat telepíthetünk és persze előfordul az is, hogy a hivatalos Android frissítés megérkezése előtt már próbálgathatjuk az új verziót.

    Mik a rootolás kockázatai?

    Az egyik legnagyobb kockázat az, hogy a készülék elveszítheti garanciáját.

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html

Új hozzászólás Aktív témák