Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • barcsajani

    tag

    Valaki nem tud valami megoldást arra amit leírtam,most épp itthon van a telefon a gsmbe nem nagyon tudtak vele csinálni 6 nap alatt semmit,mindig halogatták,hogy nem tudom milyen fájlt rendeltek és még nem kapták meg és még azt kell várják és talán azzal megtudják csinálni,de már elegem lett és elhoztam tőlük,most holnap viszem egy csókához aki régóta telókkal foglalkozik nem tudom,hogy ő fog-e tudni vele valamit csinálni,addig is én itthon nem tudok valamit ami esetleg helyrehozná? (EFS nem volt mentve,soha nem volt ilyen gondom,rootolni sem szoktam sohasem,csak mivel ez rootolva volt és szerettem volna az alapot rátenni ezért odinnal csináltam és láss csodát most nincs IMEI a telefonban,és olyan,hogy fényképező,hang,+ még pár funkció vacakol,nem megy.

    Üdv. nem régiben újra tulajdonosa lettem egy Note 3-nak,a készülék rootolva volt és valami S5 launcher rajta,egy darabig használtam így,de aztán meguntam és vissza akartam tenni rá az eredeti Note 3 ROM-ot Odinnal és úgy,hogy törölje a rootot.Csináltam máskor is ilyet Samsungoknál minden gond nélkül,most viszont szerencsésen megszívtam.
    Letöltöttem a samfirmware . co m -ról egy romániának kiadott 4.4.2-t (Erdélyben élek),és elkezdtem felrakni rá,míg a végéhez nem ért minden rendben volt,aztán bekapcsolt a teló jött a sok error(Pl: a touch wiz leállt,+ hasonló finomságok),ezt még megis oldottam egy factroy és cache wipeal bootloaderből,aztán elindítottam és Nincs Szolgáltatást ad a telefon,ugrott az IMEI-m,oda megyek és azt írja,hogy Ismeretlen.Pár GSM boltot hívtam azt mondták csak szervíz boxal tudják csinálni,ami egyenlőre még nálunk nincs,tegnapelőtt ott hagytam egy helyen ahol azt mondták,hogy több mint valószínű,hogy megtudják nekem csinálni 150 ron-ért (10 000 ft átszámolva),de nem mondták biztosra.Most attól félek,hogyha nem tudják megcsinálni akkor mi a búbánatot fogok tudni kezdeni a telefonnal :( ?
    Ha valakinek van bármi ötlete kérem ossza meg velem,bár reménykedek abban,hogy sikerül megcsinálniuk a gsm boltban,azt mondták holnap hívnak mindenképp.
    Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    S23U + M51 + Galaxy Watch 3 Titanium + Buds

Új hozzászólás Aktív témák