Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mimis

    tag

    válasz Kurrens #1907 üzenetére

    Bzzz.... ezt nem egészen tudom összerakni...
    Az még ok, hogy a felület kevésbé (!!! gyűjti, de sokkal kevesebbet) az ujjnyomokat.
    De hogy a fenébe karcolhatja az alatta lévő üveget??? Ez az üvegréteg ugyanúgy rácuffan az eredetire, mint ahogyan azt egy fólia teszi, meg sem moccan. (egyébként az alsó rétege ugyanúgy szilikonos, gondolom pont azért, hogy kímélje az alatta lévő üveget)
    Max akkor tudnám elképzelni, hogy karcolná, ha előtte nem takarítja meg a delikvens a képernyőt, és az tele van porszemekkel... :\

    Így eddigi tapasztalatom az 1-1,5 hét alatt az, hogy az üveg nem mozdult el, karcot nem látok rajta. (pedig most a fotók után az írásod miatt eléggé alaposan átvizslattam :) )

    Peterson_ : Mikor feltettem, nekem is annak tűnt. :) Aztán megjött hozzá a tokom, feldobtam rá, és én már gyak. észre nem veszem. :) mondom, egyedül a Home gombnál furi, mert ott érezni, de ahhoz adnak ráragasztható pötyit. Amit persze én nem tettem fel rá két dolog miatt:
    1. Hülyén hangzik, de valahogy nekem kényelmes lett az, hogy a gombot egyből megtalálom a mélyedés miatt
    2. Ha valami oknál fogva véletlen a 16 hónapos lányom kezébe kerül a telefon, akkor Ő egyből nem tud rányomni, hogy bekapcsolja (S2-n megszokta a Home gombos bekapcsolást, és oldalt nem próbálkozik ;) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák