Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • count_zero

    tag

    Urak, a fórumtársak segítségét szeretném tisztelettel kérni. Meggondolatlanul engedtem a nyalókaíz bűvöletének és frissítettem a telefont 5.0-ra. Ezzel azonban azon nyomban engem is utólért a sokszor megénekelt Bluetotth probléma, nevezetesen az órám (LG Watch R) óránként többször fel- és lecsatlakozik, időnként pedig - noha látszólag él a kapcsolat - az értesítések nem jelennek meg.
    Azt olvastam, hogy a Hong Kong számára kiadott (TGY) Rom már javítja ezt a problémát (a Sammobile szerint a changelog valóban későbbi állapot, mint az európai modellek esetén), viszont ez a firmware a 16 Gb- s verzióhoz készült. Az ezzel foglalkozó fórum azt javasolják, hogy a PIT file cseréjével megoldható az európai verzióra történő flashelés, ebben viszont semmiféle tapasztalatom nincs.
    Tudna esetleg segíteni valaki, mit kell tennem pontosan? Van egy 32 Gb-s modellhez tartozó PIT file-om, egyszerűen be kell tallóznom Odinban és a Repartition-t bepipálni? Vagy ennél ezért összetettebb a dolog? Előre is nagyon köszönöm :R

    There are many secrets in District 9

Új hozzászólás Aktív témák