Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PeLa87

    aktív tag

    válasz fater1969 #3823 üzenetére

    Íme egy példa:
    Ön reggel megérkezik az irodájába. A telefonját lerakja az asztalra úgy, hogy rárakja vagy elhúzza egy felprogramozott NFC matrica előtt. A kapcsolat hatására az Ön okostelefonja rákapcsolódik az irodai WiFi (vezetéknélküli) hálózatra, felhangosítja magát, kikapcsolja a rezgő módot, valamint becheckol a Foursquare és/vagy a Facebook alkalmazásban jelezvén, hogy bent van az irodában.

    Munka után, miután Ön kilép az irodából, megszakad a WiFi jel, így a telefonja automatikusan visszakapcsolja a rezgő módot, kikapcsolja a Wifit, valamint küldd egy SMS -t a társának: "Elindultam haza!" szöveggel.

    Beül az autójába, hozzáérinti az autóstartón (vagy műszerfalon) található NFC matricához a készülékét, így az bekapcsolja a GPS -t, rákapcsolódik az autós kihangosító berendezésre, és Autós navigáció módra vált.

    Hazaérvén, Ön rárakja a készüléket az éjjeliszekrényén található NFC matricára, amitől a telefonja automatikusan néma üzemmódra vált, kikapcsolja a Bluetooth, WiFi, GPS modulokat és bekapcsolja az ébresztést másnap 7:00 -ra.

    Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99

Új hozzászólás Aktív témák