Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Tav-Csoves #38675 üzenetére

    Szia, köszönöm!
    a PIT nekem egyelőre kínai. Annyit tudok, hogy befizettem a sammobil oldalra, és ott letöltöttem minden gyári romot. Nekem jó a gyári 4.4.2 kitkat is. A lollipoppal a legfőbb bajom, hogy a fehért hátterű menük kisütik a szemem. sokat használom éjszaka is, és a régi jelly beam után a note 4 olyan volt, mint egy arculcsapás. ÉS a legfurább az volt, hogy kórusban éltették, örüljek, hogy új, hogy más mint volt, az újság is fehér alapon fekete betű (mondjuk az nem világít). Kicsit olyan volt, mintha azt éltetnék, hogy milyen mázli, hogy megvakultam, nem kell többé szemüveg. szóval volt egy android ami jó volt, és nekem nem is kell több funkció. A jelly bean nem visszatehető ( az első note3-om még az fut, még 13 őszén, ahogy kézbe vettem letiltottam minden frissítést,. ahogy szoktam, és hogy áldottam az eszemet érte! csak sajnos egy beázás miatt a gsm része megbízhatatlan lett)

    a knoxot használom, és te vagy a 3. ember az elmúlt 7 évben, aki tudja mi az (mármint azon kívül, hogy a knox egy számláló, ami ugrik egyet garanciával együtt). Ez is a bajom, hogy a note 4-em, mikor meghalt, a tartalék készülékkel már nem tudtam belépni, mert a 2.4 verziótól kezdve a knoxból myknox lett és onlinehoz kötött, és a samu 17-ben megszüntette a szervert, ami beléptette (regisztrálta). hosszan leveleztem a magyar és a német samsungagl is, de reklámszövegeken kívül nem sokat tudtam meg tőlük. a knox, meg mintha a pentagon szerverének jelszavát kértem volna. az első reakciójuk: minek az magának? felejtse el!

    pedig a 4-en már futott knox alatt is egy rendes billentyűzet (anisoft), volt google store, lehetett telepíteni bármit

    a note 3 az utolsó, ahogy offline knox fut, tehát be lehet lépni a konténerbe, igaz, csak galaxy store van rajta, a maga óvodás játékaival. de pl. egy total commander sehol. próbálgattam, de se appokat, se a galaxy store-t nem lehet telepíteni alá. félmegoldás. de még így is féllel több, mint a semmi. az igazi az lenne, ha találnék használt note 4-e, C verziót, ami be van lépve a knoxba, de mivel hármunkon kívül senki nem tudja mi az, ez teljesen kizárt. és a másik, hogy ha találnák is, az egyedi megoldás lenne, nem reprodukálható, márpedig ha szerencsém volna még pár évet elkitkatoznék.

    apropó, egy gyors kérdés a note 9-en van valamiféle knox, vagy hasonló, vagy teljesen leálltak vele?

    szóval a kérdés, hogy note 3-ra kitakat, és/vagy root után fut-e még a knox, belehet-e lépni a konténerbe. és ha igen, hogyan csináljam?

    köszi, üdW

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák