Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kavics325i

    őstag

    válasz banhammer #5637 üzenetére

    Én eddig úgy gondoltam,hogy viszonylag értelmes vagy. Az,hogy bele mentek a kocsidba intő jel lehetne,hogy az emberekhez és úgy unplug a világhoz kicsit másképpen kellene hozzáállnod!
    Ugyanis!Én is előfizetés mellé vettem hűségidővel,és függően. Nem nem lehet tudni mit hoz a jövő,de per pill. az a felállás,hogy külföldre valszeg nem fogok menni dolgozni. Az,hogy valaki bele teszi a pénzét egy ilyen nagy értékű telefonba az meg nekem felfoghatatlan és naiv,mert ua. az összeg nekem többet tud keresni,minthogy befektessem egy ilyen készülékbe.A függő dolgot meg remélem te sem gondoltad komolyan,mert az meg a pancserség felé mutat. Mivel ez itt tiltott továbbiakban nem kívánom részletezni ill. bármivel is alá támasztani.
    Úgyhogy,ha lehet nyilatkozz úgy,hogy mások is olvashatják akik pont példák a te általad említettekre. És nem biztos,hogy toleránsak a véleményed-megjegyzésedre. Bármennyire finom és óvatos is.
    Azon meg ne csodálkozz,hogy az élet "törleszt" és ha valaki ezt úgy gondolja,hogy megérdemelted,akkor nem feltétlen rossz májú az illető

    [ Szerkesztve ]

    " A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )

Új hozzászólás Aktív témák