Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joe_Muad_Dib

    tag

    Sziasztok!
    November óta vagyok egy egy Note 3 tulajdonosa.
    Előtte egy S3 azelőtt egy S-em volt.
    A lakásomban soha nem volt valami nagy térerő (Budapest belvárosa, belső udvari, földszint), de sem az S-el sem az S3-al nem volt problémám.
    Ellenben a Note3 megcsinálta azt, hogy megjelent az áthúzott nulla (zéró morféma) és csak ha arrébb raktam akkor jelent meg 1-eske a térerőn és volt hogy jött is az sms a nem fogadott hívásról. Hiába volt automata hálózatválasztáson, nem váltott át, ezért kénytelen voltam GSM-en használni és csak akkor váltottam WCDMA-ra ha interneteznem kellett és nem volt wifi, de ez elég idegesítő volt, mert a munkám miatt sokat vagyok úton és van hogy keresnem kell címet, árut, stb.
    Ezt januárig bírtam, ekkor elküldtem szervizbe (azért küldtem és nem hívtam, mert a Vodafone-nál kiemelt ügyfelek vagyunk és ők viszik/hozzák), visszajött 10 nap múlva és most ott tartunk, hogy megint láttam a telefonon a zéró morféma jelet, de legalább már automatikusan átkapcsol és egy -két mp múlva lesz 1-es térerőm.
    Tapasztalt valaki ilyesmit a sajátjával?

    Illetve néha panaszkodnak, hogy alig hallanak, pedig ilyenkor fullon van a térerő és a zajcsökkentés nincs bepipálva.

    Ennek ellenére imádom a telefont és inkább maradtam volna csak GSM-en mint, hogy lecseréljem. :)

    Apropó tud valaki olyan tokot amit rá lehet tenni nadrágszíjra? Egyet vettem a Gigatelnél de még aznap elszakadt, mondjuk azonnal visszaadták az árát, és most egy sima műanyagot használok, aminek hátul van van egy kitámasztható betétje.

    Az S Note-ban nektek sikerül számot írnotok?, nekem nem, csak betűt. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák