Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • David3

    őstag

    válasz boogie84 #1573 üzenetére

    Tudom, hogy nem én vagyok az átlag felhasználó, hiszen kevesebbet használom a telefont, mint más. Ugyanúgy S22+ modellről van szó, és nálam nap végére kb. 65-70% marad a telefonban. Melóhelyen végig mobilnet, szinkronizálás, helymeghatározás bekapcsolva, fényerő közepesen, pár alkalmazást használva, néha telefonálás, plusz WhatsApp csevegések.

    Itthon 25W-os gyorstöltővel vagy az 5W-os vezeték nélkülivel töltöm, másnapra még simán elindulok itthonról 50-65%-ról. Tehát nekem a 2 nap lazán megvan. Ja, SOT-ot nem nézem, nálam irreleváns adat.

    gaben1117: A Messenger elég forró téma. Hiába van megadva neki minden engedély, egyszerűen néha nem akar működni. Nálam a "chat-fejek" le vannak tiltva, de egyébként látom szinte mindig, hogy írnak. Nyilván meg kell hozzá nyitnom a Messengert, ha válaszolni akarok. Az egyik barátomnak Huawei P30 Pro-ja van, ő van, hogy órákon keresztül nem kapja meg az üzenetet, nem kap róla értesítést. Csak akkor látja, hogy írtam, ha megnyitja a Messengert. Úgyhogy szerintem alapból ez nem felhasználói probléma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák