Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nikk

    senior tag

    válasz htaos #12993 üzenetére

    Okés:

    Short description következik... (MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSÉGÉRE PRÓBÁLJA KI)

    1. Nokérem... Először ugye fel kell tenni Odin-nal a legújabb Eclair-t, amit innen lehet elérni:

    KLIKK HERE

    Utána ez alapján felpakolod a telóra: KLIKK (Tecsős videjó)

    2. Ha ez kész, utána felkutatod ezt az oldalt és root-olod a készüléket (ezt is bemutatja a Tecsős videjó) EZT AZ OLDALT

    Itt ugye két dolog van fent. Egy ROOT-olós file (PDA file), meg hozzá egy update. Először a Root-olósat ODIN-nal a videó alapján felteszed, miután a legújabb Firmware felkerült az 1. pont-ban. (mellesleg ezt hívják LK-MOD-nak)

    3. Mostmár igazából a telefonod ROOT-olva van, ergo szépen turkálhatsz a pici lelki világában. Most azt kell eldönteni, hogy melyik MOD-ot szeretnéd használni. (tulajdonképpen ez fogja meghatározni, hogy éppenséggel mit látsz a telódon) Mostmár Odin felejtős lehet ha mindent jól csináltál.

    Én innen főztem magamnak egyet: FŐZNÉK EGYET ÉN IS

    4. Ha megvannak a hozzávalók, akkor szépen GENERATE SamdroidMod. Ekkor megfőz és letöltődik a saját MOD-od.

    5. Ha kész, teló kikapcs, aztán indítás recovery-ben így: hangerő le + felvevő gomb + letesz gomb

    6. Ez itt a recovery menüje. Most partícionálod az SD karit (Partition SD Card) FIGYELEM ELŐTTE MENTS LE MINDENT A KARIRÓL AMI RAJTA VAN

    7. Ha kész a partíció, felmásolsz mindent vissza a helyére az SD karira. Mellé megy a megfőzött ROM-od is, SZINTÉN az SD karira oda is a főkönyvtárba.

    8. Most restart megint Recovery-ben. Itt fogod és ugyan úgy, ahogy az első LK MOD update-et megint a zip állományt "apply any zip-pel" felpakolod.

    9. Itt előfordulhat, hogy nem fog rendesen boot-olni a telód. (kifagy meg minden. Ekkor NO PARA, szépen megfogod, akkut kiveszed, majd vissza. Indítasz recovery-ben és nyomsz neki egy "Wipe → Wipe data/cache"-t.

    10. Ha kész, teló boot-olhat. Megint tölt egy darabig, de utána már pengén menni fog.

    11. Fúúúúú! Mostmár Über pengék vagyunk, rommá MOD-oltuk a telót, de még van hova tovább...

    12. Mint eddig is "Apply any ZIP"-pel tovább szuszakoljuk a pici teló lelki világát. A konyhából (tehát INNEN) csinálunk egy "DVM ARM11 optimized (sdx) Linpack ~4,5MFlops"-es süteményt, amit az egy mondattal utóbb említett "Apply any ZIP" módszerrel megetetünk a telóval. (Igen előtte fel kell rakni az SD karira ezt is)

    13. Amit így felraktunk egy atomstabil verzió, mindenkinek pengén működik. Viszont ha HIHETETLENÜL bátor vagy, akkor felteheted a gyilkos 7,5MFlops-os számítási teljesítményt adó, mindennel felvértezett MEGACSOKOLÁDÉT! amit INNÉT kaparinthatsz meg: MEGACSOKIIIII

    14. ENNYI

    Természetesen azért mondanám, hogy a linkeken dolgokat tessék ám elolvasni, mert lehet, hogy kimaradt egy-két dolog, ami azért mellbevágó élmény lehet, ha nem tudja az ember, hogy mi a teendő. (hozzátenném továbbá azt is, hogy a partícionálásnál elég 128MB-os vagy a 256MB-os partíció is. Én hülye 512-est csináltam a 2GB-os karin, de mindegy. Majd úgy is kártyát cserélek. Kevés ez a Class 2)

    DIGIC

Új hozzászólás Aktív témák