Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    A zaj problémával kapcsolatban találtam ezt egy angol nyelvű fórumon. A dán csetes help szerint is valamilyen hardveres dolog, ami gyakran előfordul a mai elektronikus ketyerékben. Várni kell, amíg a SE megkeresi a hibát, és reagál rá valamit. Valószínűnek tartom, hogy már tud róla. Ezeket a készülékeket úgy figyelik, mint Sauron szeme. Vagy mi volt az a gyűrűk urában. :) Reméljük tényleg rajta vannak az ügyön, és egy év múlva majd úgy emlékszünk rá, hogy "Emlékeztek? Amikor megjelent, volt valami zaj, de aztán kijavították. Még jó hogy nem vettem meg azonnal, így megspóroltam a cserét /utánajárást / frissítést. :)

    SE Denmark support Chat agent, said that he wasn't aware of similar reports of the problem with this model (it's only 2 weeks old, so not surprising).
    He suggested it was a simple grounding issue which is often present in electrical devices. My digital camera however, doesn't expereience the same static, and that was a lot cheaper than my new SE Xperia Mini Pro!!!
    It's a design flaw which SE needs to recognise and remedy.
    Beyond being directed to the nearest Service Center; the friendly agent - Daniel, forwarded my report to the relevent department so any future reports are compiled.
    I urge everyone to contact thier SE support center, via chat, email or phone and get this issue "to the top of the pile":

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák