Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz juan88 #15885 üzenetére

    Erre lehet készülni, hogy így lesz, vagyis február közepén kapjuk majd csak meg. Tegnap a Z1 és a Z ultra kapott új firmware-re PTCRB bejegyzést, vagyis jönnek a Z-k 4.3-as javításai. Ez pedig eltart 2-3 hétig, míg megkapják mind sorban, és mi csak azután.
    Azt nem értem, hogy most ezt hogy sakkozták ki? Nem akarták stabil 4.3-al ellátni az SP-t amíg nincs rendbe téve a Z széria? Sony marketingesei valami eszméletlen impotensek: az SP 2013 sláger Sony készüléke, vagyis ennek a legjobb talán a rajongó tábora, és ez van a legjobban elhanyagolva szoftver szempontjából: nem csak az, hogy 4.1 van rajta, hanem hogy hány frissítést kapott, fél éve változatlan lassan. És két jelentős, bizonyított bug is van rajta ami javítható. Inkább kiadtak volna decembert elején nekünk egy 4.1 javítást, és februárra ígérték volna a 4.3-at. Értelmes emberi lények vagyunk, a tulajok 90%-át nem érdekli hogy mikor jön, vagy jön-e, a maradék 10% meg elfogadja a későbbi időpontot, csak ne hitegessenek minket betarthatatlan határidőkkel. :K

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák