- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen monitort vegyek?
- HDMI topic
- Gaming notebook topik
Hirdetés
-
Galaxy S22 One UI 6.1 frissítés: volt, nincs
ma Komolyabb hibák bukkantak fel, a Samsung a biztonság kedvéért leállította a frissítés közzétételét.
-
MI applikációkra kihegyezett, érintőkijelzős mini PC jön a Minisforum járatával
ph Az egyszerre négy darab 4K-s monitort kezelő, jól felszerelt típus a vállalat új brandjének a hírhozója.
-
Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ernyo15
csendes tag
Örülök hogy létrehoztad ezt a topikot, én is vettem egy Philips Airfryert. Nagyon jól néz ki a hús a képen. Leírnád azt is hogy hány fokon sütötted?
Én tegnapelőtt próbáltam fasírtot sütni benne, na ennél jelentkezett a nagy fehér füst amit sok helyen írnak külföldi hozzászólásokban. 0,5 kg húsból csináltam 12 db diónyi golyót azt 160 °C -on 15 percig (ez az idő kevés volt neki) plusz a maradék húsból 9 db normál kissé ellapított fasírtot amiket 180°C -on kb. 18 percig (ennek fasírtabb íze volt). A fasírtokat is meg szoktam hempergetni zsemlemorzsában, az első körös golyókat befújtam olajjal is a nagyokat már nem, nem is hiányzott mert ahogy írtam annyi zsír kisült belőlük hogy egy idő után jött a készülékből a nagy fehér füst az alján égő zsírtól, ekkor öntöttem az aljába vizet hogy a zsír abba csepegjen, a továbbiakban nem is füstölt csak akkor amikor a víz elpárolgott és ismét csak zsír volt az alján.
Akinek van jó módszere a füstölés ellen a vízen (ezzel a módszerrel valószínűleg párolódik a hús) és a zsír kiöntögetésén (ez kissé macerás sütés közben) túl legyen szíves ossza meg.
Panírozott csirkemellet próbáltam még benne, 1/2 mellet kb. 3 darabra vágtam, szokásosan bepaníroztam, megkentem olajjal és 180°C-on kb. kétszer 9 percig sütöttem. Ez jó lett, a panír volt szárazabb mintha olajban sütöttem volna de legközelebb jobban bekenem.
Kipróbáltam a hozzáadott receptfüzetből a muffint az nem lett jó eléggé nedves maradt a közepe (a külseje jó volt) a megadott elkészítési paraméterekkel, bár lehet azért mert több tésztát tettem a formákba és több muffint sütöttem egyszerre a készülékben mint ami írva volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen