Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz ViZion #17448 üzenetére

    Akkor megnézem a konténer raktárt, kopacsinál hiába bóklászok nem jönnek. A betonkád anomáliánál és a parkolóban is elég nagy a mozgás. A parkolóhoz megyek és van amikor hegyekben állnak a hullák. Itt összefutnak a szabadságosok, banditák, zombik, a szolgálat és ha még rásegítenek a mutánsok akkor kész aranybánya. Gyűjtögetek ezerrel, ha visszamegyek zatonba ott is végig járom az anomáliákat. Most zatonban vagyok, hál' isten egy zóna nap alatt általában kétszer összeakadok az alfásokkal és a szennyvíztisztítót is kipucolom a zsoldosoktól. Végül is dől a lé, már bőven meg van a nano páncélra és a fejlesztésre is van.
    Köszi patch-et, kíváncsi vagyok rá.

    rétisün a smrter kicsit puritánra sikeredett, jött a Braz és akkor félbe hagytam. Én még nem jutottam benne odáig, hogy komoly páncélt fejlesszek. Még nem tudom fogom-e folytatni. :F

    Baltoafarkas nem akarom én annyira forszírozni az avatar kérdést, de nem értem miért ilyen dedós avatarok vannak. Nem akarok én különleges avatart felrakni, cseréljék le Ők értelmesebbekre. Szerintem százával tudnánk mintákat küldeni nekik. Szebbnél szebbeket lehetne csak játékokból összeszedni. Akkor beszélhetünk arculatról. Aki akarja megérti miről beszélek.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák