Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Kotomicuki #21305 üzenetére

    Aha, akkor megvan hogy honnan volt nekem is Meduzam :)
    Az a baj, es letesztelheted a mocsarban, hogyha neked is csak AK74 van akkor hatranyban vagy a banditakkal, foleg mikor tobben vannak, es korbevesznek.Probald meg kipucolni a bal felso halasztanyat,vagy a felperzselt falut... ;]
    Mondjuk granatvetovel ki tudod pucolni, azzal nem nagy ugy...
    Az a baj, hogy majd lesz kozelharc, es a zsoldos rucidban, meg a kis AK74-el (hacsak nem panceltoro loszered van) nem sokat fogsz elerni Exoval pancelozott ellensegekkel szemben.
    Az AKMS automata fegyver, fejloveskor mondjuk jobb 1es lovest hasznalni.Panceltorovel ha jol emlekszem, Janovig nem is talalsz gyakorlatilag jobb fegyvert nala.Janovban tudsz venni 3ik tipusu 7,62es AK-t.
    Persze van meg par fegyver ami tobbet sebez, mint amit emlitettem pl a HK416/417 de azok kurva lassan lonek, es 20as tarjuk van...mas most nem ugrik be, viszont az a 100 loszeres XM azt szeretni fogod panceltorovel megpakolva.Az mar hatasos mindenki ellen, mert sok benne a loszer es jo a tuzgyorsasaga.
    Kepzodmenyek : sajna nem emlekszem mar fejbol hogy mi kell...de holnap megkereshetem neked, itt a forumon volt szo rola.

Új hozzászólás Aktív témák