Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Riot Gin

    aktív tag

    Nos, Diverzáns Hibrid:

    A Kalibráló szerszámok Jupiter üzem felett, az Adminisztrációs részlegen meglehet találni. Pontosan abban a részlegben, ahová később a Jupiteri tudósok küldenek egy Jupiteri adminisztrációs dokumentumért. S ahol a dokumentum, abban a szobában van a Kalibráló szerszámok.

    A Cementgyárban (Jupiter) pedig a Durva Szerszámkészlet található.

    Kérdés: Valaki tudja mit kell átírni egy fegyvernél ( olyan fegyvernél, amire a távcső "integrálva van" - azaz nem lehet róla levenni) hogy a zoomja nagyobb legyen? Mert, azért elég ciki, amikor egy mesterlövész puska (HK417 SNIPER) max 1.6-os zoomal rendelkezik....

    Másik: A Backwater puska.

    Ennél a fegyvernél olvastam, az a probléma hogy széjjel zoomolja magát a fegyver ha zoomolsz vele: hátrafelé görgőzöl és ennyi.
    + Egyébként kaptak azok a fegyverek még egy érdekes funkciót ebben a modban, amelyeknek van alapvetően állítható zoom-uk. (Pl G36, stb)

    Ezeknél még a gránátvetőnek az irányzékánál is lehet közelíteni - nagyítani. De egyébként ha van olyan fegyvered, amire állítható nagyítású távcsövet raksz, akkor lehet, hogy ugyan ez elő jöhet. Nem rossz dolog.

    Egyébként, csak nálam fordul elő, vagy másnál is előfordul az hogy vannak egyes fegyverek amelyek szinte "kidolgozatlanok" ebben a modban? Mert pl a Sima Groza fegyvernél, ha nem teszel rá távcsövet, használhatatlan. (-.-) De egyébként a Boar - 12 -es dobtáras sörétes is használhatatlan a másodlagos célzása ( jobb egér klikk, nyílt irányzék), de még a Tavoré is, amit a Zatonban lehet találni, a Benzinkút melletti hasadékban, amiben van ugye egy autó fém kazettával.

    Továbbiakban, a képmentéseket (F12-Screenshoz) azokat hova a csudellámba menti a rendszer?

    [ Szerkesztve ]

    Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Új hozzászólás Aktív témák