Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tonyk

    veterán

    válasz ( V ) #22043 üzenetére

    Köszi srácok! :( Ez így nem frankó. Pedig nagyon kellett volna a rögzítés.

    Csak a tanúság miatt:
    Volt az E-D***ta*lal egy kis garanciális, 72 órán belüli történetem, ami több mint 100E forintunkba került volna. 5 nap telefonálgatás a (kb 17 óra a nyaralásom alatt) után az LG Magyarország kötelezte őket cserére. Konkrétan egy mosógépet vettem tőlük, ők meg kiszállítottak egy kívülről makulátlan, de belülről szanaszét tört gépet. Addig amíg fizetsz haver vagy, de utána úgy elhajtottak, mint a legyet. Konkrétan akivel beszéltem annyit mondott, hogy így jártam, de ő nem cseréli a gépet. Miért nem néztem meg jobban. Mondom megnéztem, csomagolás sértetlen, kívülről makulátlan, mosógépszerelő meg nem vagyok, hogy belülről is átnézegessem. Ergó, jóhiszeműen vettem át. LG szerviz szakvéleménye alapján azonnali cserére vagyok jogosult. Felülbírálták (ügyintéző) a LG szakvéleményét, majd hosszú egyezkedést követően már olyan ötletük is volt, hogy kérjek másik véleményt, melyben nem szállítási hiba, hanem gyártási hiba szerepel = Közokirat hamisítás is lehetett volna mert ekkor már az LG megkapta az első, eredeti szakértői véleményt :).
    Ezt mind elmondva a LG "panaszrészének", iszonyatosan begurultak. LG-nél végig marha segítőkészek voltak, 1 óra alatt oldották meg a problémát. Tudom itt ez egy konkurens cég topicja, de le a kalappal az LG M.o. előtt a segítőkészségben.
    A fent említett kisker. cég a cserét úgy állította be, hogy az ő érdemük a csere kiharcolása. Csak a szerencsétlen ü.i. akkor még nem volt tisztában, hogy milyen beszélgetést folytattunk le az LG-vel. Közben kiderült, hogy ez az ügyintéző, aki mellesleg egy sima online kereskedő, aki végig valami atyaúristennek állította be magát, senkivel nem egyeztetett az LG-nél, pedig állította, hogy az LG termékmenedzsere és kp-i szerviz utasította vissza a garanciát.
    Srácok, egy szó, mint száz, ha jót akartok magatoknak, messzire, de a fenti céget!

    [ Szerkesztve ]

    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Új hozzászólás Aktív témák