Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tonyk

    veterán

    válasz galaxys80 #25627 üzenetére

    Akkor leírom ovis stílusban. Akkor még az S3-at akartam megvenni a MediaMarktban, lévén akció volt rá. (később itt a kollégák lebeszéltek róla, így utólag hál' Istennek)
    Elmentünk a feleségemmel egyik hétköznap (merthogy ilyenkor kevesebben vannak), első előadásra (mert hogy olcsóbb) a szegedi Plázába a Cinemy Citybe, megnézni a Holnap határát. Jó film, de most ez nem lényeg... A gyerekeket lepasszoltam anyámnak. Mindenki jól jár, anyám unokázott, mi meg 8 év után lementünk moziba együtt, gyerekek nélkül. És nem mesét néztünk! 9. sor ban ültünk középen, a lábnyújtogatós sorban.
    A mozi mellett van egy mobilos. Amikor vége lett a filmnek, kifelé jövet, odamentem megkérdezni (számmal) mennyit adna érte. A bácsi megfogta (mindkét kezével), forgatta, nézegette (mindkét szemével, mert hogy kettő is volt neki), majd a száján kiesett az a mondat, amiből csak idéznék egy töredéket hogy: "23-25 ezer forint" (Igen forint. Nem pezó, lej, drahma, líra. Forint.), tartozék és doboz függvényében.
    Ebből mertem levonni azt a következtetést, amit leírtam, igaz rövidebb formában.

    (#25626) ( V )

    A fényképezőgép működik. Igaz egyetlen egy képet lőttem, és nem nagyon nézegettem. Ha fényképezni megyek viszem a Nikon DSLR-t 18-105-el, az mindenre elég :)
    De csinálok ma képet és küldök belőle mintát.
    Tegnap éjszaka még próbáltam ezt-azt. Wifi: Ott ahol az S meghalt (panelban 3-4 fal mögül), ott ez olyan vígan elvan, hogy majd kirepül a kezemből.
    FM -rádió is van, kafa: RDS, rögzítési lehetőség. Galaxy S fülesével megy.

    Ami most így hiányzik, a húzogatós írás (google billenytűzeten), és a "hangírás". Melyik google csomagból is lehetne ez kivadászni? Erre nincs ötleted?

    [ Szerkesztve ]

    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Új hozzászólás Aktív témák