Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sayonara

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kérdéssel, kéréssel fordulnék hozzátok.
    Adott egy I9000 mobil, függetlenítve. Én így vettem egy ismerőstől aki lecserélte. 2.3as, nem frissíthető (azt írta nem volt frissebb, tehát a hivatalos frissítés volt rajta, a "legújabb" ROM volt rajta, be is volt lassulva szegényke. Bevallom őszintén, dolgozgatok, és a melós ruhámba volt mindig a telefon, viszont valamiért többször kicsúszott már a zsebemből a telefon, és szeretett nagyokat esni. Emiatt a külső üvegem (vagy plexi, nem tudom) szépen berepedt. Maga a kijelzőm nem folyt, nem sérült meg, érzékelt mindent az egész képernyőn. December óta nem tudom bekapcsolni, a következőket észrevéve:
    Egy idő után kb. tavaly novembertől fogva nehezen tudtam bekapcsolni a telefonomat. Mivel rájöttem, hogy nem kéne lemeríteni, be volt mindig kapcsolva, nem mertem kikapcsolni, hátha nem tudom bekapcsolni, mivel erőteljes nyomásra vagy éppen "csak úgy" kapcsolt be a telefon.
    Viszont decemberben lemerült "csak úgy", így cseszhettem, nem tudtam bekapcsolni. A töltőt rádugva feljött a képernyő, hogy tölt, elérte a 100%-ot, kizöldült. Viszont odaadtam a tesóm barátjának, aki szereti a telefont szerelgetni, hogy nézzünk rá. Mire hazajöttem, nem volt már töltés teljesítve képernyő sem (100%-os zöld elem), csak a gombok világítanak, ha a töltőt rádugva megnyomom a bekapcsoló gombot, vagy a középsőt. Én arra tippelek, hogy rajta volt a töltő, szét akarta jobban szedni, és vagy a testének a feszültségével, vagy a csavarhúzóval ahogy pattintotta szét a telefont, rövidre zárt valamit.

    Kérdésem: Mi lehet zárlatos, mit tudnék vele tenni, valamint érdemes-e a billentyűkombinációval hard resetet csinálni (még nem próbáltam), esetleg JIG-el szórakozni/rendelni? Esetleg mit érdemes benne cserélni?
    Valamint a telefon belső tárhelyéről a fotókat valahogy le tudnám menteni? Nagyon jó lenne, mert lenne benne pár papírról készített fotó, ami már pótolhatatlan.

    Előre is köszönöm a válaszotokat.

    Szép estét mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák