Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kuha87

    csendes tag

    válasz ziku #11161 üzenetére

    Én épp pár napja vettem. Kértem h Samsung paneleset hozzanak, azt hoztak :)

    Elégedett vagyok. Csak ahogy már korábban írtam, a fibernetes digitális családi nem jön be rajta. Csak 4 adás. többire kódolt jelet ír. Végülis miért is lehetne tvzni egy tv-n :D
    Régi, 15 éves Alien-el bejött v 40-50 a 90-ből. ennél is elvárom újabb STB nélkül. (Az Alienen STB nélkül jött be!) Diginél is a nyers kábel megy a tvbe és van mniden STB nélkül....

    Korábban olvastam, hogy inkább a 37"-ra jellemző a panel lottó. Ott a leggyakoribb. Gondolom minél nagyobb a képméret, egyre ritkább a másféle panel.. Azért érdemes csekkolni.

    Egyébként aki hozta, szerelővel beszélgettem, s mondta h eléggé egyformán kell javítgatni a tvket, nem függ a paneltól. Meghogy ezt vki az interneten kitalálta, és azóta sokan kérik a SQ-panelt. Hát nem tudom, lehet egyformán romlanak el, de a tesztek szerint szebb a Samu panel. Tűéles a képe na, az fix :)

    Egy dolog amit nem értek teljesen: Gépről lejátszva, hdmi-n a tv-n a 720p mkv képe fura. Nem a minőség. A mozgások, olyan mintha "nem-mozis" kamerával vették volna fel, mintha dokumentumfilm jellegű lenne a mozgás. ÉS ez sem érezhető mindig, csak pár videónál. Meg nagy ritkán mintha megakadna a kép. Alig észrevehetően, szal koncentrálni kell h észrevedd (mintha a gép nem bírná. persze bírja. csak olyan.).
    motion plus kilőve, azzal kéne akkor valszeg korrigálnom? Vagy a gépen az Nvidia driverben állítani valamit?

Új hozzászólás Aktív témák