Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PuMbA

    titán

    válasz hardverlog #115958 üzenetére

    "Amit éreztem, hogy az adás hátterében futó tartalmat csúnyan elmossa, nem látszanak a részletek...egy külső helyszínről jelentkezett be egy bemondó az m1 hd-n és bizony mögötte a fák nagyon mosott lombkoronájúak voltak...előtér okés, a többi gyengécske."

    Ez nem olyan egyértelmű. A riportok egy részében a háttér direkt elmosott, mert nagy rekeszt használnak a kamerával felvételkor, hogy ne a hátteret nézd, hanem a riportert, egyfajta kiemelésképp. Ugyanúgy, ahogy fényképezőgéppel is lehet elmosott háttért csinálni, kamerával is :)

    A másik pedig, hogy ha az MM-ben a TV adás 10-20-30 felé történő elosztással történik a sok TV miatt, márpedig ez a legvalószínűbb, akkor az adás minősége láthatóan rosszabb lesz, tehát ha nem vagy benne biztos, hogy egy dedikált elosztatlan kábelt dugtak be a TV-be, amit néztél, akkor megint kérdéses a valós körülmények megléte.

    "Szóval jó tv-k ezek, de a jelenlegi kábel tv helyzetben azt kell mondjam még engem cserére nagyon nem győztek meg...ha majd netán lesz 4k adás és sok 4k magyar szinkronos film, na akkor talán (nem konzolozok, így neke ez a pont kiesik). "

    A legtöbben tényleg nem kábel TV-re veszik, hanem FullHD és 4K filmekre, akár YouTube-on is, ahol millió számra vannak, valamint játékokra PC-n vagy konzolon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák