Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krisztofer55

    tag

    válasz nightshadow #11600 üzenetére

    Mint ahogyan az előző hozzászólásomat is kezdtem, nem szeretnék vitatkozni. Vannak objektív adatok, mint a képalkotás, képfrissítés technológiája (köszönöm, hogy rákerestél, és belinkelted).

    A dolog pikantériája a szubjektív dolgokban rejlik. Hála Istennek (ha másnak jobban tetszik Jehovának) nekem volt alkalmam a gyakorlatban ezeket a készülékeket (c650, c6500, D5500) egymás mellett kipróbálni. Az ismerősöm aki segített ebben - aki mellesleg egy Samsung feliratú tábla mögötti bemutatóteremben/boltban dolgozik néhány éve - ő is hasonló véleménnyel volt mint én. A szavait idézem a D5X00-es 100hz-ével kapcsolatban: "parasztvakítás".

    Ezért írtam azt is, hogy aki komolyan szeretne Tv-t vásárolni, és fontos neki a valódi 100hz, menjen el, és nézze meg a gyakorlatban, hogy mit szeretne, és ne (csak) az itt leirt infókra támaszkodjon.

    Aki a 40C650 ársávjában néz TV-t (kb. 150-k ig) és fontos neki a "valódi" 100hz, az véleményem szerint C650-et vegyen (kb.140K) főleg, hogy a D5000 (mint ahogy írtad) 175k. :D

    Én is fenntartom a véleményem, miszerint aki TV-t szeretne vásárolni, menjen el, nézze meg a saját szemével, próbálja ki, és döntse el maga, hogy melyik tetszik neki milyen áron!

    "A békés felkelés az, ami szabaddá tesz!"

Új hozzászólás Aktív témák