Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz kokokka #121480 üzenetére

    Ha megfelelő tartalommal eteted, akkor brutális a képminőség, én ezt írtam.
    Ha Tv adással (fhd) főleg és oldalról is lesz nézve, akkor lehervadsz. Tehát ez az a tv, amit muszáj szemből nézni, ha a forrás nem 4K.
    De igen, az lenne a legjobb ha tesztelnéd.
    Én, pl már napok óta keresek tv-t a kislányaim szobájába és LG55JS810-850-950V szerettem volna, de csak 49-ig udták megcsinálni, hogy IPS létére a feketéje is megállja a helyét.
    Azóta sok tv-t néztem már, végül lehet, hogy épp ma veszek nekik Q6FA-t.
    Q7FN és Q6FA között képminőségre az égvilágon semmilyen különbséget nem láttam ugyanazon, brutális parasztvakító demó tartalom mellett. Tv között ugyanígy fakult, ha oldalról nézted, de talán egy hangyafasznyival jobb volt ebben, mint a q6-t. De az is biztos, amit írtam, ha megfelelő tartalommal vannak etetve, akkor ilyen mu7002, 8002 ugyanavval a tartalommal meg fakók mellette, tehát itt már-már oled szintű a képminőség. Egy a lényeg, mire kell a tv? :)

    Én azért gondoltam, hogy ilyet veszek, mert ugye náluk a mesék a fő szempont még és elég sok már a 4K tartalmú forrás ilyen téren, de a fenr említett LG-t akkor sem veszem meg, még ha őket nem is érdeklik, hogy a sötét szobában a local dimming hazavágja az egészet egy nagy szürke pacává. Ezeknél meg a fekete az fekete, de nem győzőm hangsúlyozni, hogy ahhoz tartalom is kell, nem tv adás. SD meg végképp felejtős ezeken a tv-ken.

Új hozzászólás Aktív témák