Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisborg

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ma vettem egy 40d6500-as tv-t. Még sajnos nincs itthon, mert mostanságra itt Pesten elég nagy hiánycikk lett. Budakalászi Euronicsbe vettem, azt mondták szerdára jön 20 darab, de már közel a felét eladták. Aki erősen gondolkozik, hogy ilyet vegyen és Pesten lakik ajánlom, hogy ne sokat várjon, mert már elkezdték felvinni 200-ról az árát, plussz a skype kamerás akció is ma járt le. Elvileg még jön a Médiába is ezen a héten, de Samsungék már azt mondták, hogy az utolsó darabokat szállítják le és nem szándékoznak többet gyártani. (valaki javítson ki ha rosszul mondom, de ezt a Samsung hotline-on mondták)

    A TV-vel kapcsolatban még a boltlátogatáson kívül nincs egyéni tapasztalatom, de sokat segítettek a választásban az itt olvasott hozzászólások, úgyhogy köszi mindenkinek aki erről a TV-ről nyilatkozott.:) Majd ha meglesz akkor megírom az első tapasztalataimat. Csak annyit mondanék, hogy csak a 3D miatt szerintem nem érdemes a 6500-ast választani, de ebben az árban szerintem legalább olyan jó, mint a többi 3D-s TV, én nem láttam kiugró különbségeket a passzív TV-knél sem (megjegyzem kevés viszonyítási alapom van). engem mint új belépőt így is lenyűgözött. Érdemes azt is megemlíteni, hogy ha van nálad pendrive-on demo, vagy az eladóknál van akkor annak a segítségével érdemes összehasonlítani a tv-ket, mert nekem először úgy mutatták, hogy az egyiken az Aliz csodaországban ment a másikon a dedikált 3d-s repcsis demo és láss csodát, a különbség ég és föld. Tudom itt a Samsungról beszélünk, de aki esetleg nagyon a passzív felé hajlik annak ebben az árban figyelmébe ajánlanám a Philips 42PFL7606-os TV-t.

    Annyit mondanék még azoknak, akik hozzám hasonlóan kevés tapasztalattal rendelkeznek a TV vásárlással kapcsolatban (előző TV-m egy öröklött régi CRT), hogy ez a TV eladja magát, ezért (főleg az Euronicsben) úgyis megpróbálnak majd másra rábeszélni. Nekem meg sem akarták mutatni a TV-t hiába mondtam, hogy az érdekelne aztán csak másnap mondták, hogy még a kiállított darab is el van adva, mikor már meg akartam vásárolni. Ezért is gondolom, hogy nagyon értékes volt amit itt olvastam.

    Remélem a véleményem csak mégpozitívabb irányba fog fordulni, ha már rátehetem a kezeimet, addig meg telitöltöm a hordozható vinyómat fincsi HD tartalmakkal:)

    Mivel a hétvégén felmértem a legjobb vásárlási lehetőségeket, ezért szívesen segítek bárkinek akinek azzal kapcsolatban van kérdése, hogy hol érdemes venni, vagy, hogy egyáltalán hol lehet még nagy eséllyel kapni. (Budapest és környéke)

    Üdv,
    Marci

Új hozzászólás Aktív témák