Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gengi

    senior tag

    Végre 1 hét szenvedés után nekem is meglett a várva várt TV-m (40ES7000). Az Euronics-ban vettem. Ajánlom mindenkinek elég jó árba mozgott. 275K volt tegnap ma 250-ért adták és erre még ha valakinek van cetelem hitelkártyája még 10% kedvezmény jöhetett rá. Szal 225K-ért is el lehetett vinni :). (Cetelem hitelkártyát viszont akárkinek nem adnak. Szerintem csak az kap ,aki határeseten mozog. De inkább nem bírja visszafizetni 45 napon belül.)

    Iszonyat sok tartozék volt hozzá és még a felét én sem tudom mire jó. Analóg UPC-t nézve azt kell mondjam a szám leesett :). Már a boltban is feltűnt ,hogy a TV mennyivel a 6-os széria felett van (Valszeg az ULTRA CLEAR PANEL miatt). A 800 Hz-es képfrissítés és a 600Hz között viszont nem igazán látható a különbség. A sok tartozék meg maga a megjelenítés minősége megérte a felárat.

    Semmibe se néztem tavaly a SMART Tv funkciókat. Netezni TV-n mondom ekkora hülyeséget. Viszont azt kell mondjam eléggé kellemes. Kellően gyorsan dobja be az oldalakat, YOUTUBE videókat szintén. A Touchos távirányító viszont még megszokást igényel ,de használható.

    PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

Új hozzászólás Aktív témák