Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kube

    senior tag

    válasz boogie84 #10153 üzenetére

    Köszönöm a linket, mindenképpen elolvasom. A 2500K-ról ha jól emlékszem egy elég jó értékelést olvastam, bár még egy kicsit drága számomra, sajnos nem túl nagy a keret a közeljövőben. Alaplapra mondjuk egy 25-30 ezret és processzorra is szintén ennyit szeretnék költeni, bár majd elválik mi lesz, lehet megveszem a kicsit jobbat hosszú távra, ráadásul még a használt cuccot se vetem meg ott pedig azért lehet spórolni, főleg ha van beszámítás.

    Lehet hogy nem ide tartozik de lenne egy tápos kérdésem. Vettem nemrég egy Corsair CX400-as drágaságot, tökéletesen megvagyok vele elégedve.

    Jelenleg egy 9800GT-t hajt és egy C2D E6300 2*1,8 1066fsb /picike szegény de még akkor vettem mikor kijöttek, drága is volt elég rendesen, de még mindig szolgál becsülettel/ valamint van melléje 1GB DDR2 667 MHz ramom.

    A jövőben mindenképpen szeretnék egy 1155-ös prockót és hozzál egy alaplapot valamint egy DDR3-as csomagot 2*2 GB-os elgondolásban. És most jönne a kérdésem hogy elég lesz-e a kis corsair vagy cserélhetem le?

    Qru: neked is köszönöm a tippet :)

    [ Szerkesztve ]

    No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

Új hozzászólás Aktív témák