Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz boogie84 #5504 üzenetére

    Ne rémísztgess, tegnap rendeltem meg az UD4-B3-at. :D Én is még átfésültem a topic utolsó pár oldalát de én nem nagyon láttam gondokat gigaval. Ill. 2 dolog: 1: a sata probléma amit a B3-as revízió megold 2: a BIOS-ok minősége elég gáz, ez ellen nincs mit tenni csak reménykedsz. :O Most már én is kezdek rettegni a Giga betegségektől.. :DD Hogy vmi gáz lesz a PCIe-vel, lassú lesz vagy laggolni fog vagy akármi... ill. anno AM3-as gigával volt olyan bajom h POST előtt mindíg volt egy laza 7mp feketeképernyő ami kicsit sok volt. :\ Azóta se tudom az mi volt... De ugyanakkor az nyugtat, hogy eddig kb bárkit kérdeztem azok az ASUS-tól méginkább óva intettek. :DDD Állítólag elég sokat dobnak vissza belőlük... Amit nekem még ajánlottak az a msi de azzal meg senkinek nem volt itt tapasztalata. :)

    Winne: Kérlek félre ne értsd amit most kérdezek, pusztán csak kíváncsi vagyok. :B Hogyhogy nem vmi "komolyabb" VGA csücsül a gépedben? :) Vagy majd jön az is? Csak azért kérdem mert eddig akikkkel én találkoztam és sandy-r tértek általában azért, hogy ki legyen hajtva a VGA. :) Vagy munkára használod?

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák