Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz Speed® #8109 üzenetére

    Na ez hasznos info volt thx! ;) :R Én eddig 100%-osan bíztam LinX-ben sajnos de most egyre jobban látom h mennyire nem kellett volna.

    Már egy pár napja külföldi véleménykutatást végzek, nem tudom mennyire ismered őket: Stasio, Sin0822, mind azt mondják, hogy a SB-nél a prime a nyerő a 'P4-re jobban hasonlító architektúra miatt'. Szerinted lehet ebben valami? Mert jó lenne ha Prime-ból elég lenne csak mondjuk 8 óra a 24 órás LinX helyett... N_A_S is meg én is most 12 óra után kaptunk bsod-t LinX alatt... ráadásul nálam még a BIOS is bekavart rendesen. Frissítettem F3d-re na azon még 1.35V-on sem akart menni a 4.5GHz, visszatettem F2-őt és nem ment azon se a régi egyébként tökéletesen működő beállításaim... ezek után nyomtam neki egy jumper-es clr_cmos-t aztán már elvileg bírta a régi OC-t... legalább is nem halt le LinX azonnal hanem 2 óráig futtattam aztán megűntam. Ezért lenne jó ha kiderülne, hogy a Prime valóban jobb a SB-nél.

    Egyébként sokan azon avéleményen vannak, hogy fölösleges sokáig tesztelni és N_A_S mai 'élménye' után most már én is ezt mondom basszus... 12 óra linx hiba nélkül majd utána BC2-ben x102 BSoD... Akkor inkább játszok é ha jön a hiba akkor korrigálok. :)

    Mi a véleményed? :) Ill. amennyiben a Prime az biztosabb teszt, melyik? Blend, SmallFFT (FPU) vagy a LargeFFT?

    Köszönjük!

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák