Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szaby84

    csendes tag

    Sziasztok!
    Egy fura microSD kartya gonddal kuzdok.
    Egy teljesen uj 64Gb-os Extreme Plus SanDisk kartyat egy GoPro-ban hasznaltam. Minden rendben is volt az elejen...keszitettem kepeket es videokat, viszont az egyik (pontosabban az utolso) video kozben a GoPro-n egy "SD Err" jelent meg. Ki- es bekapcsolaskor a kamera azt irja, hogy "File repairing"...majd "File Repaired". Szoval latszolag kijavitotta az utolso serult video-fajlt.
    ...es itt kezdodik a problema. A kameraban hiaba akarom torolni barmelyik file-t, latszolag megteszi, majd ujrakapcsolaskor ismet megjelenik. Uj kepet vagy videot nem lehet felvenni ra.
    Ha kiveszem a kartyat es adapterrel a sz.gepbe rakom, a file-ok olvashatoak es menthetoek, viszont letorolni es irni a kartyara mar nem lehet. (illetve latszolag kitorli es uresnek mutatja, de amikor ujra beteszem az olvasoba, visszaall az elozo allapotba)
    Probaltam formazni windowsban es mac-en is, elkezdi, de megszakad. (a "lock" fulecske kizarva...annyira bena nem vagyok :-) )
    A mac-en a kartya elemzeskor kiirja, hogy az utolso videofile hibas, es ki is javitja a sz.gep is, de a problema nem szunik meg.
    Ha van valakinek valamilyen otlete, azt szivesen varom, mert nem szivesen kuldozgetem vissza a ceghez, ahonnan vettem, meg akkor sem, ha 1 honapos es azonnal cserelik.
    Koszonom!
    Udv.,
    Szabi

Új hozzászólás Aktív témák