Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    The Man in the High Castle:
    Az alapjául szolgáló regényt olvastam, de tegnapig nem is tudtam, hogy készül belőle sorozatos feldolgozás (pedig a pilot már majdnem 1 éve kijött :DDD ). Tegnap megnéztem magamnak az első részt, és nagyon erős. Bár ezen az eredeti ötletet ismerve nem is lehet csodálkozni, ami óriási lehetőségeket tartogat. Pozitív élmény volt a fényképezés, vágás, sztori, főleg a mellékes apróságokkal, pl a nácik ellen harcoló, majd most őket szolgáló vidéki zsaru, és aztán a hamueső mintegy mellékesen odavetett magyarázata, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne... na ott a hideg is kirázott.

    Aggodalomra adnak viszont okot a színészek, akik közül eddig az összes borzalmas. Remélem sikerül őket megszokni, vagy hoznak be legalább pár hiteles arcot, mert ez a teljesítmény nagyon kevés lesz. Mindenesetre a történet és a hangulat elvonta róluk a figyelmem.
    Fórumokat olvasgatva sokak véleménye az, hogy nagyon rossz dolog lesz a későbbi cselekményben, hogy a Sáska itt könyv alak helyett filmben jelenik meg, de érdekes mód szerintem ez nem fog sokmindent változtatni.
    Illetve remélem a befejezés ütősebb lesz a könyvnél, mert az ott nagyon összecsapott volt.
    Pilot alapján eddig 8/10.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák