Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • torik

    senior tag

    válasz freeknight #29551 üzenetére

    Én a képregényt nem olvastam, nekem csak egyszerűen nagyon tetszik az egész, egyelőre csak hagyom hogy vigyen magával az ár. Az atmoszféra ami végigkísér egy-egy epizódot, a Texas-i kisvárosi hangulat, Jesse lelki vívódása, a félőrült vámpír, meg az egész bizarr összkép úgy ahogy van nekem egyelőre elviszi a sorit a hátán, közben meg alakul a sztori, mert olyan nincs hogy magyarázat nélkül hagynak dolgokat, maximum vissza kell nézni pár epizódot később hogy akkor ez most mi is volt.
    Már csak abból indulok ki hogyrákerestem google-ben a sorozatra és az általad említett tarrbéla karakter elég sokszor tűnt fel + elolvastam a képregény 3 soros ismertetőjét ami egy az egyben leírta mi szállta meg Jesse-t. Keresgélhettem volna tovább is de úgy voltam vele hogy épp eleget tudtam meg, legyen valami meglepetés nekem is ahogy halad előre a széria :D szóval én biztos vagyok abban hogy lassan össze fog állni egy kép ami összerakja majd ezt a sok mindent amit az elején ránk zúdítanak.

    Egyébként ez az a fajta show ami a maga kis világában létezik és a maga kis szabályai szerint él. Garth Ennis, a képregény írójától olvastam más képregényt és ez teljesen jellemző rá.

    Egyébként köszi a válaszokat mindenkitől, a Misfits-et lecsekkolom majd, bár nem egészen annak tűnik amit keresek :D ez az Outcast tűnik még olyannak, de ez is friss sorozat aztán nem lehet darálni, ugyan ott vagyok :D

    All that and a bag of chips

Új hozzászólás Aktív témák