Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    Sziasztok!

    Van egy '94-es Swiftem, ütött-kopott szegény, családi örökség, diplomaosztóra kaptam nyáron. Sajnos nem igazán felel meg az igényeimnek, így cserélném. A Swiftnél olcsóbban fenntartható autó kevés van, viszont sajnos nem férek el benne normálisan, a 195 centis magasságom miatt ami még az alacsonyabb növésű embernek szódával elmegy, az nekem nem. Kritikus pontok a tető magassága, illetve a kormányé. Tudom vezetni persze, de nagyon kényelmetlen üléspozícióban, amitől 20-30 km után megfájdul a hátam. 200-300 km után már napokig fáj a derekam (porckorongsérv).

    Na mármost sok pénzt nem feltétlenül szeretnék ráfordítani az autóvásárlásra, így gondolkodom egy újabb Swiften. A használtautó.hu-n láttam több régi, még a gombóc előtti Swiftet, amire állítható kormányt írnak a hirdetésben. Erről tudtok valamit? Sose hallottam, hogy választható lett volna ilyen extra abba az autóba.

    Illetve még egy kérdés. Egy ismerős tudni véli, hogy a Manager sedánok megerősített kasznit kaptak, de erről se találtam semmi információt. Valaki esetleg megerősítené vagy cáfolná?

    Egyébként van egy szolgálati autó nálunk, 2009-es SX4 Cross, 4*4-es, 1,6-os. Na az egy jó kocsi, kényelmesen elférek benne, erős, dinamikus. Csak sokat eszik a 4 kerék hajtás miatt, illetve kicsi a csomagtartója. :)

Új hozzászólás Aktív témák