Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz pudzi #4002 üzenetére

    Szünetmentesből nézd meg azt, amit a #3988-ban linkeltem. Ott a teljes adatlapja, az első "itt" alatt. Hasonló névleges teljesítményű, mint az FSP, de sokkal komolyabb a specifikációja (túlfeszvédelem/villámvédelem, áthidalási idő), és sokkal praktikusabb a csatlakozók rendszere is, sőt az ECO-control miatt még spórolhatsz is a villanyszámlán. Igaz, pontosan 3000,- Ft-tal drágább is. (Ha minden igaz, az enyém holnap ilyenkorra már itthon lesz)

    Nem vagyok benne biztos, hogy a videokártyád megúszta, szerintem a szervízben nem játszottak vele 3-10 órán keresztül, simán bekapcsolták, aztán, mivel működött, visszaadják.

    Én legelső körben (tápvásárlás előtt) megpróbálnám újratelepíteni a teljes rendszert, mert hátha a file-rendszer sérült meg az áramingadozáskor. Bár, ha az ideiglenes kártyáddal minden ok, akkor ez nem valószínű.

    Tápvásárláskor arra ügyelj, hogy néhány aktív PFC-s táp (bizonyos Chieftekek, stb.) nem hajlandóak együttműködni az olcsóbb, nem színuszos kimenetű szünetmentesekkel (Amit Te néztél, az sem valódi színuszos, amit én ajánlok, az sem. Azok már nagyon drágák lennének otthonra.)

    Kb. ennyi...

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák