Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rise17

    tag

    Sziasztok! Akinek problémája van az új frissítéssel nyomjon a beállításokban 1 rendszer visszaállítást,Illetve az alkalmazások-nál keresse meg a telekom tv go launchert és nyomjon 1 adatok törlését,illetve a telekom tv alkalmazásnál is 1 adatok törlését .Nekem így hibamentes.
    Ha lassú a csatornaváltás : Fejlesztői beállítások,animációk 1x-ről 0-ra állítása is gyorsít rajta bőven .Illetve én letiltottam azokat az appokat,amik nem kellenek az alkalmazásoknál.

    Olyan hibával én találkoztam,hogy teljes áramtalanításnál kell 1 idő mire betölti a csatornalistámat,illetve a csatorna logok is csak odakapcsolásnál töltödnek be..

    Ami nagyon idegesít : középen az a fehér karika amikor teker,hogy tölti be a csatornákat...Nekem 1mp a csatornabetöltés,de igy is tök idegesítő hogy karikázik,semmi értelme mikor betölt egész gyorsan a csatorna.. Illetve a lenti most műsoron is rohadt idegesítő,főleg hogy általába csak a közszolgálati csatornák vannak lent,amik rohadtul nem érdekelnek,mellette rohadt csúnya az egész .Ha az eltünne lejebb lehetne vinni a most műsoron lévő cimkiírást és nem takarná ki a fél képernyőt csatornaváltásnál,úgy mint a legelső szoftvernél,ez nálam visszalépés. Ha ezek megszünnének nekem tökéletes lenne :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák