Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz kchris78 #144970 üzenetére

    Ilyen energiaárak mellett, plusz karbantartani is kell... Felesleges pénzkidobás és energiapazarlás. Különben is, sok kis kiadás hamar össze tud adódni, ha csak 100 hasonó helyen játsszák el ugyanezt, az már kb. százszoros költség... És azon sem ők buknak, hanem kifizettetik az előfizetői bázissal... Aztán lehet mutogatni az inflációra, mint az áremelés okára... Persze elhiszem, hogy érzékenyen érinti őket az is, és valószínűleg nagyságrendbeli különbség van a kettő közt, na de akkor is. Nem kell pazarolni, és akkor több pénz marad.
    Vezetékes telefonszolgáltatás meg van más technológián is

    #144973 Essejó: Az szép. Nagymamámékat anno egy inviteles üzletkötő húzta bele egy tök felesleges előfizetésbe, de nem kis küzdelem árán sikerült semmissé tenni a szerződést.
    Egy ismerős szüleinél is úgy emlékszem szintén inviteles üzletkötő kavart be telefonon. Pont valamelyik telekomos technológiaváltás környékén, úgyhogy az öregek azt hitték, megint amiatt ment ki a szerelő. Ott annyi volt a szerencse, hogy jófej volt a szerelő, látta, hogy nemrég alakították át a telekomos bekötést, és szólt nekik, hogy nézzenek utána, nem történt-e valami félreértés, és inkább elment dolgavégezetlenül...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák