Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    Sziasztok!

    Érdeklődni szeretnék a tapasztalatokról. Előfizetést tervezek és a kérdéses címen a telekomnak tűnik a legértelmesebbnek az ajánlata.

    Szolgáltatásként kizárólag csak internetelőfizetésre van szükségem (ha esetleg csomagban adnak egy korlátlan adatforgalmas SIM kártyát az is nagyon jó de ez most mellékes nyilván), és elég határozott elvárásaim vannak az uplink működésével kapcsolatban.

    Arra lennék főleg kíváncsi, hogy az ügyintézésben mennyire körülményes elérni hogy a végponti eszközt bridge módba tegyék és teljesen lekapcsolják rajta a wifit? illetőleg ezt mennyire lehetséges egyénileg megoldani? a végponti eszközt lényegében csak egy sima médiakonverternek szeretném használni, saját routerem természetesen van.

    Lehet hogy hülye kérdés de inkább felteszem mert nem az előfizetés után szeretnék szembesülni vele hogy ez nem így működik.

    ha releváns, az előfizetni szándékozott csomag az 500/150-es net, száloptikán.

    Illetve az még egy kérdés hogy kell-e előre egyeztetni hogy az oszlopról hol és milyen úton hozzák be az üveget (ez is a nagyon nem mindegy kategória részemről, ha fúrni-faragni kell hozzá azt én fogom csinálni, a technikusnak csak a kábelt kelljen behúznia.)

    Köszi előre is, ha nem topiktéma egy átirányítást megköszönnék :)

    [ Szerkesztve ]

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák