Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • StormLine

    senior tag

    válasz Tomc1986 #3011 üzenetére

    Igen, lehet hogy nem írtam elég egyértelműen, de nekem is visszavált gombnyomásra, tehát minden screenshot készítés próbálkozás után. És akkor megint várni kell fél percet plusz azt az időt amíg beáll a kamera a megfelelő szögbe. Egérmozdításra is visszaáll, sőt akkor is amikor alt-tabozni akarok és megnyomom hozzá az altot.

    Viszont amikor másik program van elöl és a játék a háttérben van és úgy váltok alt-tabbal a játékra akkor nem lép ki zzz-ből mert az a gombnyomás még nem a játékban volt. Szóval így várakozás közben tudok mást csinálni.

    Csináltam most gyorsan egy tesztet hogy zzz módban csinálok 10 screenhsotot Fraps-szel és másik 10et Uplay-jel. Fraps-szel a 10-ből 9 kép jó lett, 1 fekete. Uplay-jel a 10-ből csak 4 lett jó, 6 fekete lett. Ez még nem jelenti azt hogy a Fraps jobb erre. 10 minta nagyon kevés, annyiból ezt nem lehet megmondani. De annyi látszik belőle hogy érdemes lehet nagyobb mintával is letesztelni. Szóval aki ráér letesztelhetné mondjuk 100 vagy több próbálkozással.

Új hozzászólás Aktív témák