Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Enton

    addikt

    S06E09:

    Zsírkirály lett szerintem.
    De az intro is ütött csak eldobták a keretes dolgot most és rögtön megoldást kapott a jelenet, amivel végülis csak bemutatkozott Negan és/vagy bandája. Nameg azt az RPG-t is fel kell valamire használni ha már van.
    Kiskölöktől várható volt a bepánik csak én rögvest a házból kiérve gondoltam volna, nem a város közepéig amig leesett neki hogy itt nem sok esélye van de még azt a kicsit is elkúrta, nameg hogy milyen szépen végignézte 5 ember is hogy a kölöknek hátulról "ráugranak". Bőven látniuk kellett vona előre és szépen lecsapni azokat a zombicskákat, de így helyette egy másik szálon mentünk tovább ami megintcsak jó lett, de a kölök sem gondolta volna hogy végülis az egész családját halálra itélte közvetve-közvetlenül, csak az a szemnél kicsit kevés volt a löket hátulról én átmenő furatot vártam volna már a jobszemnél, meg ugye a végén még szkanderozni is tud a coral gyerek( :F félszemű kalózként majd fiatalabbnak fog tűnni tuti). ;]
    Wolfi barátunk sorsa tudható volt de én egy kicsit assasinosabb Carolos kivégzést vártam volna neki.
    A vége megin happy end mert mind együtt vannak pont időben érkeznek vissza hogy egymást pont megmentsék, de a végén az egész város összefog és csapja a zombikat az jó volt.
    .

    [ Szerkesztve ]

    "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák