Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    válasz prtvlogan #11297 üzenetére

    Ha már adott egy nyílt világ, akkor még szép, hogy vannak benne ilyen küldetések.

    Ez a 100-felé rohanás meg amennyire idegesítő tud lenni, annyira jó is, mert így lényegében láthatjuk, hogy Geraltnak mennyi olyan feladatot kell megcsinálnia, ami nem éppen witchernek való. Vannak is rá jó beszólásai. :K

    A rejtett kincs, a szörnyfészek és a kérdőjelek magukban tényleg monotonná válnak (2-3 óra kérdőjelezés után 2-3 hétig a játék közelébe sem mentem), de ezeket menet közben érdemes felfedezni, nem pedig egymás után.

    Ezek tényleg töltelék elemek, de ne ezek alapján ítéld meg a játékidőt!
    Tengernyi kidolgozott mellékküldetés van, ezek meg csak a felfedezést jutalmazzák lényegében.

    Más játékoktól eltérően, itt a mellékküldetések olyan minőségűek, hogy jó pár esetben egy egész játékot lehetne rájuk építeni, vagy legalábbis sok AAA játék fő történeti szála is megirigyelhetné.

    276 óra alatt értem az alapjáték + 16DLC + a két kiegészítő végére, de a mellékküldetések során nem éreztem azt (esetleg néha), hogy unnám az ide-oda menést, főleg, hogy nem 1-2 mondatos beszélgetések miatt megyünk, hanem komolyabb mennyiségű információért, ráadásul igen sok esetben van még valami más is egy adott küldetésnél, nem csak az alap feladat, amivel megbíztak minket.

    Ezért is van az, hogy még a mellékküldetés mellékküldetésének is van mellékküldetése, de szerintem ez inkább pozitívum, a mászkálás meg már csak a velejárója. Valakinek tetszik, valakinek nem. Rá lehet unni a mászkálásra ilyenkor, de jól visszaadja a játék, hogy milyen a modern kommunikációs eszközök nélküli világ. :D

Új hozzászólás Aktív témák